Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Atatürk Bulvarı, Çırkan Mah., Konacık Çarşısı No:16/C Bodrum
Muğla, 48470

+902523170059

Voltaj Tasarim is an architectural, interior and graphics design company basen in both İstanbul and Bodrum. 

Voltaj Tasarım İstanbul ve Bodrum'da faaliyet gösterim mimari, iç mimari ve grafik tasarım stüdyosudur. 

Yeni Projemiz I Our New Project : ELIA BLUE

Blog

Bizimle ilgili haberleri blogumuzdan takip edebilirsiniz.

Yeni Projemiz I Our New Project : ELIA BLUE

Murat Özder

Elia Blue projesi Bodrum- Yahşi’ de konumlanmaktadır. Toplamda 1980 m2 inşaat alanına sahip 9 birim 5123 m2 arsa üzerine inşa edilmektedir. Proje alanı, Bodrum’ un en uzun plajına 50 m mesafede olup; çam, zeytin, okaliptus ve karabiber ağaçlarıyla mavi ve yeşilin kombinasyonunun doğal olarak sağlandığı bir bölgededir. Projenin tasarımına başlarken çıkış noktamız yerel dokuyu ve modern mimariyi bir araya getirmekti. Geleneksel yapı tarzına göre tasarlanmış, yerel dokuyu temsil eden taş kütle, eski ve yeni birleşimini vurgulamak için brüt beton kabuk ile birleşmektedir. Beton kabuğu destekleyen çelik kolon da tasarıma estetik bir katkı sağlamaktadır. Her birim zemin ve 1. Katta birer adet olmak üzere toplam 2 konuttan oluşmaktadır.  Her daire 90 m2 olup; herbirinde açık mutfak, salon, 2 yatak odası, 1 banyo, 1 ebeveyn banyosu ve 1 teras bulunmaktadır. Doğal malzemelerin kullanımı, minimal tasarım özellikleri ve açıklıklar, iç mekanda geniş, taze ve dinamik bir his yaratmaktadır. 

Elia Blue is located in Yahşi district in Bodrum, Muğla. Total area is 55143 sqf where 9 units of building is erected on 21312 sqf area. The site of the project is 50 meters inland from the longest beach in Bodrum and includes pine, olive, eucalyptus, pepper trees, where beautiful combination of blue and green is provided naturally. While designing the project, the main idea was to combine local texture and modern architecture.  Stone mass, which designed in respect of the traditional construction style, representing the local texture is combined with a brutal concrete shell to emphasize the collaboration of the old and new. The bearing steel column which used to support the concrete shell, also became an aesthetic addition to the design. Each unit consists two separate dwellings, one in the ground and another in the 1st floor. Each flat is 968 sqf including an open plan kitchen-living room, 2 bedrooms, 1 bathroom, 1 ensuit bathroom and terrace/balcony. Use of natural materials, minimal design features and the openings, bring a wide, fresh and dynamic feeling in the interior.